ActiveX van www.olland.biz Z

In 2020 heeft Rob Heijligers ActiveX van www.olland.biz uitgebracht in het 140-145. Nagenoeg altijd 0 rondes en ook in de GP van Etten-Leur viel geen balk, met een mooie klassering als gevolg.

ActiveX van www.olland.biz is in 2019 succesvol uitgebracht door Thom van Dijck. In Valkenswaard CSI klasseerde ActiveX van www.olland.biz zich bij de 7 jarige. In 2018 behaalde tweemaal een vierde plaats in de KWPN / Blom Hengstencompetitie in de 130 klasse en is AES Approved.

ActiveX van www.olland.biz is een zoon van Allegro die in Mexico 150 springt. Hij maakte met Mischa Everse indruk in de hengstencompetitie waarna verkoop onvermijdelijk werd. Ondanks dat hebben wij exclusief sperma kunnen krijgen van hem. Allegro zijn vader is de Wereldkampioen Cobra (v. Carthago) uit een ISP merrie van Burggraaf x Alme x Fier de Lui. Deze Burggraaf merrie gaf onder andere ook Varia (v. Darco)  van Natalie vd Meij en Carthagene (v. Carthago) die beide zeer verdienstelijk op het hoogste nivo sprongen. 

ActiveX van www.olland.biz beschikt over 12 prestatiemerries in zijn pedigree! Moeder T'Olga is een volle zus van GP springpaard UserID (v. Namelus R). Halfbroer VPN (v. Pierrot) sprong GP in de USA, Halfzus Casandra (v. Tangelo van de Zuuthoeve) springt met Lars Kuster 1.60, halfzus (v. Toulon) springt met de Noorse Mathilde Kristine Kalland 145. Eerder bracht T'Olga in combinatie met Romo Z Boromolga 1.30 spr en CD (v. Veneur) 130 spr. Haar AES approvede zoon ERP van www.olland.biz (v. Amadeus) maakte in 2017 zijn debuut in Aachen en werd 7e in de 150 derby van CSI Eindhoven. Achter T'Olga zitten 4 prestatiemerries Olga-Solga-Molga-Zolga, prestatiefamilie 171. Zolga werd beroemd vanwege het feit dat 2 nakomelingen gelijktijdig op de Olympische Spelen uitkwamen in 1984. Linky (v. Courville xx) en The Shinto (Gyll Manor xx). Meer dan 50 nationale en internationale springpaarden in een relatief jonge fokfamilie maken dat de springkwaliteiten fokzuiver aanwezig zijn. ActiveX van www.olland.biz voldoet volledig aan de veterinaire eisen van het KWPN en is AES Approved.

Details

Geslacht
Hengst
Kleur
Bruin
Geboortedatum
2012
Stokmaat
168cm
Service fee
500
Studfee pregnant
0
Studfee total
500
Beschikbaarheid sperma
Diepvries
Goedgekeurd voor

Olland.biz - Joan van Gorkum +31 (0) 6 34 33 44 78

Stamboek

Vader
Allegro
Moeder
T'Olga
Vader van de moeder
Namelus R
Stamboek + nr
Studbook Zangersheide (056015Z55730)
Familie
Prestatiefamilie 171

Video's

Pedigree